Κράτηση »

Σχετικά με εμάς

     

Ένα φιλικό και ζεστό καλωσόρισμα είναι η Φιλοσοφία της Ελληνικής Φιλοξενίας, αλλά και της οικογένειας των ιδιοκτητών των Blue Sea Villas, οι οποίοι διαθέτουν 25ετή τουριστική εμπειρία, καθώς είναι διευθύνοντες και ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου "Blue Sea Apartments" στον Πλατανιά Χανίων.

Blue Sea Apartments

Το "Blue Sea Apartments" είναι πολύ γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στις Βόρειες χώρες. Επέκτεινε λοιπόν αυτή την εμπειρία, δημιουργώντας ένα μοναδικό προϊόν στην περιοχή, τις "Blue Sea Villas".

Το συγκρότημα "Blue Sea Apartments" έγινε γνωστός δημοφιλής προορισμός από την Βόρεια Ευρώπη για τις εξέχουσες παροχές υπηρεσιών, την απαράμιλλη φιλοξενία και ζεστασιά, καθώς και τον θαυμάσιο μικρό βοτανικό κήπο που το περιβάλλει.

Ένα υψηλό ποσοστό πελατών επιστρέφει κάθε χρόνο για τις διακοπές τους από την Βόρεια Ευρώπη, καθώς οι ίδιοι αναφέρουν ότι αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν για στιγμές χαλάρωσης στην πιό όμορφη περιοχή των Χανίων, τον Πλατανιά
και συγκεκριμένα στις "Blue Sea Villas".
Χρυσή άμμος, κρυστάλλινο μπλέ παντού και ο ζεστός ήλιος να σας αγκαλιάζει.

Στα περίχωρα του Πλατανιά Χανίων, μόνο 500 μέτρα δυτικά του "Blue Sea Apartments", σας περιμένουν πέντε υπερπολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες, με ιδιωτικές πισίνες (που λειτουργούν με ξεχωριστό σύστημα καθαρισμού νερού), για να γίνονται οι ιδιωτικές σας στιγμές πραγματικά μοναδικές.

Πέντε υπερπολυτελείς βίλες με απεριόριστη θέα, στους καταπράσινους κήπους που τις περιβάλλουν, τη θάλασσα και τις πισίνες.

Οι "Blue Sea Villas" θα λειτουργήσουν πάνω στο ίδιο μοτίβο. Διαμορφωμένες με άποψη διακριτικής πολυτέλειας θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη για αισθητική, ποιότητα ατμόσφαιρας και φιλική εξυπηρέτηση.

Κλείστε τώρα την βίλα των ονείρων σας από 1η Απριλίου 2008. Ανοιχτά όλο τον χρόνο!