Κράτηση »

Δραστηριότητες

     

Χανιά, η Μαγεία στη Νότια Μεσόγειο..

Χανιά, η Μαγεία στη Νότια Μεσόγειο. Μία από τις ομορφότερες πόλεις στη νότια Ευρώπη. Συνύπαρξη πολιτισμών, λαών και ιστορία αιώνων. Βενετσιάνικα κάστρα, Ρωμαϊκά Λουτρά, Βυζαντινές Εκκλησίες, Σαρακινοί όρμοι. Άγρια φαράγγια, πολυδαίδαλα Σπήλαια, ''άβατες'' διαδρομές, πλάι στην πολύβουη, κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης τη νύχτα και τη μέρα.
Τα Χανιά είναι η ενότητα των αντιθέσεων!
Απολαύστε τα!

Οι "Blue Sea Villas" είναι κοντά σε πανέμορφες τοποθεσίες, που απέχουν από αυτές 1 με 2 ώρες διαδρομή. Το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα, το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο Ομαλός, η λίμνη Κουρνά, η Παλαιόχωρα, Γραμβούσα και άλλοι πολλοί προορισμοί.

Ένας αριθμός από ενδιαφέρουσες αρχαιολογικές περιοχές όπως η Κνωσός, η Φαιστός, η Ζάκρος, τα Μάλια, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και του Ηρακλείου, σας περιμένουν χειμώνα και καλοκαίρι.

Όσο για την γνωστή Κρητική φιλοξενία είναι μια εμπειρία που μπορείτε μόνο να την βιώσετε, και
όχι να περιγραφεί με λόγια.
Η επιλογή είναι δική σας. Καλώς να ορίσετε!!!

Viridis" και ακόμα δένδρα σπάνιας ομορφιάς όπως ο "Juniperus Oxicedrus" και το "Cupressus Sempervirens" το κυπαρίσι από το οποίο κατασκευάζονται οι καλύτερες κιθάρες φλαμένγκο στον κόσμο.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Μοναστηριών και Βυζαντινών Εκκλησιών με τις κατανυχτικές λειτουργίες των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του Δεκαπενταύγουστου που μπορείτε να επισκευθείτε. Επίσης σας περιμένει να την ξεναγήσετε η Παλιά βενετσιάνικη Πόλη των Χανίων, με πλούσια νυχτερινή ζωή χειμώνα καλοκαίρι.

Επίσης τα Κάστρα και οι πανέμορφες εξοχές είναι ένας ιδανικός προορισμός για περπάτημα. Οι δραστηριότητες αυτές μπορουν να σας προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες και να σας γεμίσουν γνώσεις για την πλούσια ιστορία του νησιού από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα.

Οι "Blue Sea Villas" μπορούν επίσης να είναι ο προορισμός σας μετά από περιπλανήσεις στα βουνά όπου ο επισκέπτης μπορεί να παρατηρήσει πολλά είδη πουλιών όπως ο Γυπαετός "Cypaetus barbatus", ο τοπικός Χρυσαετός "Aquila Chrysaetus", ζώα μοναδικά όπως το Κρί- Κρί "Capra Aegagrus Cretica" αλλά και πάνω από 200 είδη ενδημικών φυτών και δένδρων.

Ορχιδέες όπως η "Ophrys Cretica" και άλλα 70 είδη συναντώνται στο νησί, αρώματικά όπως το δίκταμο "Dictamnus Creticus", η φασκομηλιά "Salvia

Χρυσοπράσινοι ελαιώνες και το μάζεμα του πολίτιμου καρπού κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ανθισμένες πορτοκαλιές με αρώματα γλυκά και χρυσούς καρπούς την άνοιξη, θυμάρι και πολύβουα μελίσσια που θα μαςδώσουν το περίφημο θυμαρίσιο μέλι το καλοκαίρι, το μάζεμα των σταφυλιών, η επίσκεψη σε ονοποιία το φθινόπωρο και οι γευστικές απολαύσεις της παραδοσιακής τυροκομίας, ...

Είναι μόνο μερικές προτάσεις για δραστηριότητες καθόλη την διάρκεια του χρόνου και μόνο δείγματα του πλούτου της κρητικής γής και της ανύποτης ομορφιάς της φύσης του νησιού.