Κράτηση »

Υπηρεσίες

     

Όσον αφορά στις υπηρεσίες, οι βίλες διαθέτουν ''ADSL'' σύνδεση για γρήγορο internet, δορυφορική TV και DVD player, A/C, χρηματοκιβώτιο, κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, μηχανή του καφέ, αποχυμωτή και στεγνωτήρα μαλλιών.

Είναι δική σας επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα στην πισίνα και το βαθύ καθαρό μπλέ των νερών της Κρητικής θάλασσας για το μπάνιο σας, ή να απολαύσετε το ποτό σας ατενίζοντας το πορτοκαλί χρώμα του ηλιοβασιλέματος, ενώ κάθεστε αναπαυτικά στις ξαπλώστρες της παραλίας ή στην βεράντα σας.

Κάθε βίλα έχει το δικό της χώρο στάθμευσης. Και οι πέντε βίλες έχουν θέα στην θάλασσα και στην όμορφη αμμώδη παραλία,. Ανάμεσα στις βίλες και τη θάλασσα υπάρχει ένας κήπος με λουλούδια και μία σειρά από αλμυρίκια, που χρονολογούνται πάνω από 50 χρόνια, τα οποία δίνουν σκιά και μια παραπάνω δροσιά κατά την διάρκεια του καλοκαιρίου.

Καθαρισμός : Συγύρισμα των βιλών 6 φορές την εβδομάδα, αλλαγή λινών 2 φορές την εβδομάδα και αλλαγή πετσετών 3 φορές. Οι πισίνες, η φροντίδα του κήπου, που καθώς θα είναι πρόσφατα φυτεμένος, θα είναι συχνή και άλλωτε πρωινές ή απογευματινές ώρες όταν χρειαστεί.